Κιμάς Prime cuts
Κιμάς από φιλεταρισμένα τμήματα άπαχου μοσχαριού βιολογικής εκτροφής.
Κιμάς από φιλεταρισμένα τμήματα άπαχου μοσχαριού βιολογικής εκτροφής.
Αφράτος κιμάς από μοσχάρι βιολογικής εκτροφής με περιεκτικότητα λίπους από 8 έως 12%.
Φιλεταρισμένα τμήματα βοείου κρέατος βιολογικής εκτροφής, από σπάλα ή μπούτι, χωρίς ή με ελάχιστο λίπος.
Μπριζόλα με οστό. Το λίπος βρίσκεται ενδομυϊκά.
Μπριζόλα κόντρα με οστό. Το λίπος βρίσκεται κυρίως περιμετρικά της
Λεπτοκομμένες φέτες από τρανς ή στρογγυλό.
Φέτες από το κότσι, με οστό.
Aπό το εμπρόσθιο τμήμα του μοσχαριού. Οι μύες του στήθους ξεχωρίζουν εύκολα από το λίπος και μαγειρεύονται στην κατσαρόλα και στο φούρνο.
Η Βραζιλιάνικη Πικάνια. Ίσως το καλύτερο κομμάτι του μοσχαριού.
Φιλεταρισμένο κομμάτι από κόντρα μπριζόλα, καλυμμένο με μπαχαρικά, αρωματικά και πολύχρωμα πιπέρια δεμένο με σπάγκο.
Ανάμεικτος κιμάς από μοσχάρι και χοιρινό βιολογικής εκτροφής (50/50).
Ζυμωμένο μείγμα κιμά από μοσχάρι βιολογικής εκτροφής με ψωμί, μαϊντανό, κρεμμύδι, ελαιόλαδο και μείγμα μπαχαρικών
Ζυμωμένο μείγμα άπαχου κιμά από μοσχάρι βιολογικής εκτροφής με βρώμη, τριμμένη ντομάτα, αλάτι, πιπέρι και τσιγαρισμένο κρεμμύδι.