Μπριζόλα κόντρα με οστό. Το λίπος βρίσκεται κυρίως περιμετρικά της
Μαζί με το φιλέτο αποτελούν το πίσω μέρος της ράχης. Το λίπος βρίσκεται κυρίως περιμετρικά της μπριζόλας.
tip: ιδανική για ψήσιμο σε αντικολλητικό τηγάνι, μαντέμι ή σχάρα.
ψήσιμο: προθερμαίνετε καλά το σκεύος, και τοποθετείτε το κρέας. Το θωρακίζετε και από τις 2 πλευρές και μετά το αφήνετε να σιγοψηθεί χαμηλώνοντας τη θερμοκρασία, ανάλογα με τον επιθυμητό τρόπο ψησίματος.
Πώς θέλετε τη μπριζόλα σας:
Rare: 2 λεπτά ψησίματος από κάθε πλευρά
Medium: 4 λεπτά ψησίματος από κάθε πλευρά
Well done: 5-6 λεπτά ψησίματος από κάθε πλευρά
Ο χρόνος ψησίματος εξαρτάται από το πάχος της μπριζόλας.
συσκευασία: 1kg
περιέχει: 3 ή 4 μπριζόλες
Τιμή/Συσκευασία0,00 €22,00 €
Ποσότητα:
Διαθέσιμο
περισσότερες πληροφορίες
Γίνεται διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας