Μπριζόλα κόντρα με οστό. Το λίπος βρίσκεται κυρίως περιμετρικά της
Μαζί με το φιλέτο αποτελούν το πίσω μέρος της ράχης. Το λίπος βρίσκεται κυρίως περιμετρικά της μπριζόλας.
tip: ιδανική για ψήσιμο σε αντικολλητικό τηγάνι, μαντέμι ή σχάρα.
ψήσιμο: προθερμαίνετε καλά το σκεύος, και τοποθετείτε το κρέας. Το θωρακίζετε και από τις 2 πλευρές και μετά το αφήνετε να σιγοψηθεί χαμηλώνοντας τη θερμοκρασία, ανάλογα με τον επιθυμητό τρόπο ψησίματος.
Πώς θέλετε τη μπριζόλα σας; χρησιμοποιήστε ένα θερμόμετρο για να μετρήσετε την θερμοκρασία στο κέντρο του κρέατος
Rare: 60oC
Medium: 71oC
Well done: 77oC
Ο χρόνος ψησίματος διαφέρει ανάλογα με τον τρόπο μαγειρέματος, το πάχος και το μέγεθος της μπριζόλας.
συσκευασία: 1kg
περιέχει: 2-4 μπριζόλες με οστό
Τιμή/Συσκευασία0,00 €23,20 €
Ποσότητα:
Περιορισμένη διαθεσιμότητα
περισσότερες πληροφορίες
Γίνεται διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας