ΕΛ

Πικάνια

Η Βραζιλιάνικη Πικάνια. Ίσως το καλύτερο κομμάτι του μοσχαριού.

  • τιμή/kg: € 30,70

    συμβουλή: Προτείνουμε πρώτα θωράκισμα στο τηγάνι και μετά ψήσιμο για 10-15 λεπτά στο φούρνο. 

    Ψήσιμο:

    • Rare: 10 λεπτά ψησίματος στο φούρνο
    • Medium: 15 λεπτά ψησίματος στο φούρνο
    • Well done: 20-25 λεπτά ψησίματος στο φούρνο

    συσκευασία: 1,3-1,5 Kg
    σερβίρει:
     4 άτομα


    *το προϊόν διατίθεται σε συσκευασία vacuum


Τιμή/Συσκευασία 39,90 €
Ποσότητα:

Διαθέσιμο

περισσότερες πληροφορίες Γίνεται διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας