ΕΛ

Μπριζόλα Κόντρα

Μπριζόλα κόντρα με οστό. Το λίπος βρίσκεται κυρίως περιμετρικά της 

  • Μαζί με το φιλέτο αποτελούν το πίσω μέρος της ράχης. Το λίπος βρίσκεται κυρίως περιμετρικά της μπριζόλας.

    • tip: ιδανική για ψήσιμο σε αντικολλητικό τηγάνι, μαντέμι ή σχάρα.
    • ψήσιμο: προθερμαίνετε καλά το σκεύος, και τοποθετείτε το κρέας. Το θωρακίζετε και από τις 2 πλευρές και μετά το αφήνετε να  σιγοψηθεί χαμηλώνοντας τη θερμοκρασία, ανάλογα με τον επιθυμητό τρόπο ψησίματος.

    Πώς θέλετε τη μπριζόλα σας:

    • Rare: 2 λεπτά ψησίματος από κάθε πλευρά
    • Medium: 4 λεπτά ψησίματος από κάθε πλευρά
    • Well done: 5-6 λεπτά ψησίματος από κάθε πλευρά
    Ο χρόνος ψησίματος εξαρτάται από το πάχος της μπριζόλας.

    • συσκευασία: 1kg
    • περιέχει: 3 ή 4 μπριζόλες

Τιμή/Συσκευασία 22,00 €
Ποσότητα:

Διαθέσιμο

περισσότερες πληροφορίες Γίνεται διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας